Siirry sisältöön
Varsinais-Suomen kylät

Matkailusta mania 16.11.

Matkailusta mania! -tilaisuudet tiistaisin 16.11.2021, 18.1.2022 ja 8.2.2022 klo 17:30

Matkailusta mania! -tilaisuuksien tavoitteena on sekä innostaa uusia toimijoita lisäansioihin että lisätä alan toimijoiden yhteistyötä, mikä monipuolistaa alueen matkailupalveluita.

Kolmen tilaisuuden sarjan järjestävät yhteistyössä Akselikuntien pyörämatkailuhanke, Pelme-hanke, Leader Ravakka ja Varsinais-Suomen Kylät. Sarja toteutetaan kolmena samanaikaisena lähitilaisuutena, jotka ovat etäyhteydessä keskenään. Kutakin tilaisuutta on mahdollista seurata myös verkon välityksellä. Lähitilaisuudet alkavat kahvilla klo 17, ja varsinainen ohjelma etäyhteyksineen avataan klo 17:30.

Ensimmäinen Matkailusta mania! -tilaisuus 16.11. esittelee airbnb-majoituksen (tai vastaavan) tarjoamia mahdollisuuksia lisäansioihin konkreettisten esimerkkien avulla. Se on tarkoitettu sekä matkailualan yrityksille että yhdistyksille, jotka voivat tuottaa palveluita joko itse tai alan yrityksille. Uudet toimijat, tuotteet ja palvelut voivat myös tukea alueella jo toimivia yrityksiä. Ohjelma ja ilmoittautumislinkki ohessa: Matkailusta mania -kutsu