Siirry sisältöön
Varsinais-Suomen kylät

Kuntien ja kansalaistoiminnan yhteistyön kehittäminen -tilaisuus 14.9.

Vapaa!-Fri! -hanke on oikeusministeriössä koordinoitavana oleva kaksivuotinen hanke vapaaehtoistoiminnan aseman edistämiseksi ikääntyvässä yhteiskunnassa (https://oikeusministerio.fi/hanke?tunnus=OM011:00/2021). Vapaa!-Fri! –hankkeen yhtenä tavoitteena on edistää vapaaehtoistoiminnan asemaa keskittymällä paikallistasolla tapahtuvaan kunnan ja kansalaisyhteiskunnan yhteistyötä tukevien rakenteiden ja mallien tunnistamiseen ja
levittämiseen. Kunnan ja kansalaisyhteiskunnan välinen yhteistyö on tunnistettu hankkeessa keskeiseksi kansalaisyhteiskunnan toimintaedellytyksiä mahdollistavaksi elementiksi. Toisaalta kansalaisyhteiskunnan toiminta on jokaisen kunnan menestystekijä ja kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen voimavara.

Ladattava kutsu (pdf)

________________________________

Milloin?  Tiistaina 14.9.2021 klo 13-15
Missä?  Teams
Ilmoittautuminen: Lähetä viesti ilmoittautumisestasi osoitteeseen sini.lahdenpera@gov.fi viimeistään keskiviikkona 8.9.2021.

Tilaisuuteen mahtuu enintään 50 osallistujaa. Toivomme osallistujia eri puolilta Suomea. Jos tapahtuma tulee täyteen, osallistujat pyritään valitsemaan niin, että osallistujajoukko on mahdollisimman monipuolinen alueellisen kattavuuden osalta.