Siirry sisältöön
Varsinais-Suomen kylät

Avoimet Kylät -päivää vietetään Varsinais-Suomessa noin 60 kylän ja 80 tapahtuman voimin!

Suomen suurin yleisötapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna 11.6. – Varsinais-Suomesta on mukana jo noin 80 kylätapahtumaa!

Avoimet Kylät -päivää on vietetty kaksi vuotta koronan varjossa ja etänä. Perinteisempää elävää tapahtumaa on odotettu innolla ja nyt kun sellaisen saa järjestää, on intoa ilmassa. Varsinais-Suomessa on noin 80 kylätapahtumaa noin 60 kylällä!

Kirppiksiä, uintia ja saunomista, toreja, puffetteja, museoita, muinaisjäännöksiä ja lampaita, näyttelyitä, piknikkejä ja pyöräilyä, makkaraa ja lettuja, luistelua, avoimia ovia ja pakohuone, lampaita ja hyönteishotelleja, silliä ja uutta perunaa SIG:in voimalla… Innokas lähimatkailija löytää ihmeteltävää aamusta iltaan.

Kuntakohtaisesti eniten kohteita näyttää löytyvän Somerolta, jossa yksistään Somerniemellä on jo 17 kohdetta. Hyvin on lähdetty liikkeelle myös Salossa, Pöytyällä ja Liedossa. Useita tapahtumia on myös  Maskun ja Loimaan kyliltä. Ja on niitä tapahtumia myös Laitilassa, Pyhärannassa, Kemiönsaarella, Ruskolla ja Marttilassa.

Kaikki päivän tapahtumat niin Varsinais-Suomessa kuin ihan koko Suomessakin löydät: https://avoimetkylat.fi/

Sosiaalisessa mediassa tunnisteet ovat #AvoimetKylät #TeeSeKylillä

https://www.google.com/maps/d/embed?mid=11-oQFCTZqqGBHENV1qjdL-dddyDMRGQ&hl=fi&ehbc=2E312F” width=”640″ height=”480″>