Siirry sisältöön
Varsinais-Suomen kylät

Avoimet Joulukylät tulevat taas!

Avoimet Joulukylät 2023

Järjestääkö teidän kyläyhdistyksenne joulutapahtuman (markkinat, myyjäiset, laulu- tai glögitilaisuus, konsertti, tonttupolku tms.) marras- joulukuussa? Ilmoittautukaa mukaan Avoimet Joulukylät -tapahtumaan 20.11.2023 mennessä. Avoimet Joulukylät on tarkoitettu kyläyhdistysten tai vastaavien yhdistysten järjestämille tapahtumille.

Suomen Kylät toteuttaa yhteistyössä maakunnallisten kyläyhdistysten kanssa Avoimet Joulukylät -tapahtumakokonaisuus. Tavoitteena on tarjota kylille markkinointimateriaalia ja näkyvyyttä yhteisellä kartalla. Kylät saavat käyttöönsä Avoimet Joulukylät -logon, jota voi käyttää vapaasti oman kylän tapahtuman markkinoinnissa. Lisäksi Avoimiin Joulukyliin osallistuvat kylät pääsevät mukaan yhteiselle tapahtumakartalle. Avoimet Joulukylät -tapahtumat voivat olla marraskuussa ja joulukuussa 2023 ja ilmoittautuminen päättyy maanantaina 20.11.2023.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittaa oman kylätapahtumasi mukaan täyttämällä lomakkeen, joka löytyy Suomen Kylät ry:n sivulta: https://suomenkylat.fi/avoimetjoulukylat

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään tapahtuman perustiedot ja ajankohta. Ilmoittautuneet tapahtumat tulevat mukaan yhteiselle tapahtumakartalle, josta on helppo tutkia eri tapahtumia.