Skip to content
Varsinais-Suomen kylät

Yrttivoimaa ja kiertotaloutta: energiakävely Kotipellon puutarhalle tiistaina 30.6.

Energiakävelyn kohteena on Kotipellon puutarha, jossa tutustumme yrityksen merkittäviin uusiutuvan energian ja kiertotalouden ratkaisuihin. Puutarhan yrtteihin, versoihin ja syötäviin kukkiin tutustumalla voimme innostua kokeilemaan uusia herkullisia ja terveellisiä lajeja!

Kotipellon puutarha Mynämäessä on perheyritys, jolla on viljelyssä yli sata lajia. Kiertotalous ja ympäristöarvot ovat yritykselle tärkeitä. Tuotteiden pakkausmateriaalit on valmistettu 100% kierrätysmuovista, kasvihuoneiden lämpö tuotetaan kaurankuorista, ja kasvit kastellaan luonnonvesillä,  sadevettä tai läheisestä harjusta johdettua vettä käyttämällä.

Energiakävely on kaikille avoin vuosittainen tapahtuma Mynämäellä, jossa kävellen tai pyöräillen vieraillaan mielenkiintoisissa uusiutuvan energian kohteissa. Kävelyn ideana on myös miettiä omaa liikkumistamme, ja edistää lähimatkojen kulkua ilman autoa, silloin kun se on mahdollista. Tämä on kymmenes energiakävely, jossa tutustumme Kotipellon upeisiin tuotteisiin, sekä kuulemme puutarhan ympäristöä säästävistä toimenpiteistä.

Kahvitarjoilu!

Noudatamme tilaisuudessa turvavälejä ja muita korona-tilanteesta johtuvia ohjeistuksia.

ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN 28.6: tiina.saaresranta@varsinhyva.fi, 044-7929005.

10-vuotisen energiakävelyn juhlistamiseksi, arvotaan osallistujien kesken 4 kpl lippuja Laajoen Kesäteatterin vuoden 2021 Siunattu Hulluus -näytökseen.

Kokoonnumme  klo 17.15 Mynämäen kirjaston  edessä (Keskuskatu 13), josta lähdemme kävellen tai pyöräillen yhdessä Kotipellon puutarhalle.

 

 

 

Yhteydenotot: Tiina Saaresranta, EkoTeko-hanke, tiina.saaresranta@varsinhyva.fi, 044-7929005; Lauri Numminen, Mynämäen seudun pienkiinteistöyhdistys, lauri.numminen@lh.mynamaki.fi, 040-7519880.