• AJANKOHTAISTA

 • ARKISTO

 • Varsinais-Suomen kyläpäivä 1.7. Taalintehtaalla/Dalsbrukissa

  VARSINAIS-SUOMEN KYLÄPÄIVÄ 1.7. KEMIÖNSAAREN TAALINTEHTAALLA

  Varsinais-Suomen kyläpäivä 2017 järjestetään Kemiönsaaren Taalintehtaalla lauantaina 1.7 klo 14.00 alkaen. Paikkana on Taalintehtaan tori, Kolapakantie/Hertsbölentie, Kemiönsaari.

  Ohjelma huipentuu uuden Varsinais-Suomen vuoden kylän 2017 julkistamiseen, mutta päivän aikana on mahdollisuus tutustua myös viime vuoden kylän eli Taalintehtaan nähtävyyksiin, palveluihin ja merellisen kauniisiin maisemiin. Kylällä järjestetään opastettuja kävelyjä ja museo on auki klo 13-14, torilla on myös moottoripyörägospel klo 13-14. Kyläpäivän ohjelmaa säestävät paikalliset muusikot.

  Tilaisuuden järjestävät Varsinais-Suomen Kylät ry ja Taalintehtaan Kyläyhdistys/Dalsbruks Byalag yhteistyössä kumppaniensa kanssa. Juhlapuhujana toimii kirjailija Juha Ruusuvuori.

  Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Kakkukahvit tarjoaa Varsinais-Suomen Kylät ry. Torilla on tarjolla myös omakustanteisesti kalasoppaa.

  KYLÄTOIMINTAPÄIVÄN OHJELMA

  14.00     Torilla tarjolla kalakeittoa omakustannehintaan sekä musiikkia.

  15:00     Tervetuloa!
  -    Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Leif Lindgren
  -    Kemiönsaaren kunnanjohtaja Anneli Pahta
  -    Musiikkia

  15:30     Juhlapuhe: Taalintehtaan oma kirjailija Juha Ruusuvuori

  16.00     Varsinais-Suomen vuoden 2017 kylän julkistaminen
  -       Kyläasiamies Tauno Linkoranta ja Osuuspankin edustaja

  16:30     Kakkukahvit ja musiikkia

  Tervetuloa kylään!

  Lisätietoja antavat: Varsinais-Suomen kyläasiamies Tauno Linkoranta, 044-303 9990 tai 044-533 4750, tauno.linkoranta@vskylat.fi sekä Taalintehtaan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Leif Lindgren,  0400-345 321.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>