• AJANKOHTAISTA

 • ARKISTO

 • Varsinais-Suomen järjestötyön tiekarttaa valmistellaan 7.11.

  KUTSU MUKAAN VARSINAIS-SUOMEN JÄRJESTÖYHTEISTYÖN TIEKARTTATYÖHÖN

  Varsinais-Suomessa on tuhansia aktiivisia ja monipuolisesti toimivia järjestöjä ja yhdistyksiä. Missä asioissa ne voisivat toimia yhdessä, entä yhteistyössä kuntien ja maakunnan kanssa? Mitkä kysymykset yhdistävät eri aiheiden parissa toimivia järjestöjä ja yhdistyksiä? Tule rakentamaan kanssamme varsinaissuomalaisten järjestöjen yhteistä tiekarttaa!

  Varsinais-Suomen järjestöyhteistyön tiekarttatyö on osa Varsinais-Suomen maakuntastrategia- ja kumppanuusfoorumityötä. Työn tavoite on luoda järjestöille yhä paremmat toimintaedellytykset muuttuvassa maakunnassa, lisätä yhteistyötä ja keskinäistä tunnettuutta sekä kehittää yhteisiä toimintamuotoja muun muassa julkisen sektorin kanssa – järjestöjen näkökulmasta.

  Tiekarttatyön marraskuisessa työpajassa täsmennetään painopisteitä ja jatketaan keskustelua siitä, mitä yhteistyö voisi konkreettisesti olla. Työpajaan ovat tervetulleita kaikki varsinaissuomalaisten järjestöjen ja yhdistysten edustajat. Lähetämme ilmoittautuneille tarkempia tietoja sekä tiekarttaluonnoksen tutustuttavaksi ennen tilaisuutta.

  Aika: Tiistai 7.11.2017 klo 17-20
  Paikka: Lounatuulet Yhteisötalo ry, Läntinen Pitkäkatu 33, Turku
  Ilmoittaudu mukaan: 3.11.2017 klo 12:00 mennessä

  Tervetuloa!

  Lisätietoja:
  • Salla-Maria Lauttamäki, erikoissuunnittelija, Varsinais-Suomen liitto salla-maria.lauttamaki@varsinais-suomi.fi ja 040 520 0761
  • Tauno Linkoranta, kyläasiamies, Varsinais-Suomen Kylät ry tauno.linkoranta@vskylat.fi ja 044 303 9990

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>