• AJANKOHTAISTA

 • ARKISTO

 • Kansainvälistä vapaaehtoistyöleiriä järjestämään?

  Onko sinulla projekti, joka tarvitsee tekijöitä? Järjestä kansainvälinen vapaaehtoistyöleiri!

  Onko yhdistykselläsi projekti, joka tarvitsee tekijöitä? Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry:n vapaaehtoiset ovat valmiita auttamaan! Etsimme leiri-isäntiä vuodelle 2018. Vapaaehtoistyöleirejä on järjestetty yhteistyössä mm. kunnallisten organisaatioiden, kyläyhdistysten, vastaanottokeskusten, osuuskuntien ja oppilaitosten kanssa. Kaupallinen yritys tai yksittäinen henkilö/perhe ei voi järjestää työleiriä. Useimmiten leiri kestää kaksi viikkoa ja leireillä tehtävä työ on yksinkertaista, ei erityistä ammatillista osaamista vaativaa hommaa.  Kansainvälisen työleiritoiminnan on tarkoitus on tukea yhteiskunnan monimuotoisuutta, arkipäivän rauhantyötä sekä kansalaisyhteiskunnan toimintaa.

  Leiri-isäntä tarjoaa leiriläisille:

  • Majoituksen ja ruoan
  • Työnohjauksen
  • Kuljetuksen leiripaikalle, jos sinne ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla
  • Huolehtii muista leirin käytännön järjestelyistä

  KVT etsii leirille ulkomaalaiset vapaaehtoiset ja valmentaa kaksi ryhmänohjaajana toimivaa leirinvetäjää sekä tukee leirin järjestäjää käytännön kysymyksissä.

  Kiinnostuitko? Lue lisää täältä:

  Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) on ruohonjuuritason rauhantyölle omistautunut kansalaisjärjestö, joka järjestää vapaaehtoistyöleirejä kotimaassa sekä lähettää suomalaisia vapaaehtoisia leireille kuin myös pitkäaikaisempiin vapaaehtoistyöprojekteihin ulkomaille.

  Lisätietoa KVT:sta täällä: http://www.kvtfinland.org/mika-kvt/

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>