• AJANKOHTAISTA

 • ARKISTO

 • Hyvää alkanutta vuotta 2018 Varsinais-Suomen Kylät ry:stä

  Hyvää uutta vuotta Varsinais-Suomen Kylistä!

  Vuosi 2018 alkaa hiukan uusituin voimin. Kyläkehittäjä Eija Eloranta siirtyi joulukuussa toisen järjestön palvelukseen ja vuoden alusta meillä aloittaa hänen seuraajanaan kyläaktivaattori Joonatan Stenwall. Hän on Turun AMK:sta valmistunut ympäristösuunnittelija, joka on toiminut viimeksi Valonian riveissä. Kaksikielisen Joonatanin avulla tulemme panostamaan erityisesti ruotsinkielisten palvelujen parantamiseen. Toisena työntekijänä jatkaa kyläasiamies Tauno Linkoranta.

  Tulevan vuoden tapahtumista hiukan esimakua: 1.2. on tulossa seminaari arjen digitalisaatiosta ja 4.3. Viking Line -jäsenristeily, jossa on tarjolla asiaa yhdistysväelle ja myös tasokasta viihdettä – ja kaikki vain hintaan 25 euroa/henkilö. Tarjous koskee vain Varsinais-Suomen Kylät ry:n jäseniä, mutta mikään ei estä yhdistystänne hakeutumasta meidän jäseneksi; jäsenyys kustantaa vain 25 euroa/yhdistys/vuosi. Yhdistyksen yhteystiedot vain meille sähköpostilla, ja hallituksemme hyväksyy jäsenhakemukset tammikuussa. Tilaisuuksien ohjelmat täsmentyvät tammikuun alkupuolella.

  Ja hei! Laittakaa jo nyt kalenteriin perinteeksi muodostunut valtakunnallinen Avoimet Kylät –päivä, joka järjestetään vuonna 2018 lauantaina 9.6. Tänä vuonna Varsinais-Suomesta oli mukana 55 kylää, joka oli ihan kärkitasoa valtakunnallisestikin. Kaikkiaan kyliä oli mukana noin 750 ympäri Suomea! Vuoden 2018 tapahtumasta tulemme järjestämään infotilaisuuksia tammi- ja helmikuussa.

  Muistakaa ilmoittaa meille (tauno.linkoranta@vskylat.fi) yhdistyksenne yhteystiedot, mikäli ne ovat esimerkiksi syyskokouksessa muuttuneet! Joonatanin tavoittaa: joonatan.stenwall@vskylat.fi.

  Hyvää loppuvuotta 2018!

  Tauno & Joonatan Varsinais-Suomen Kylät ry:stä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *