• AJANKOHTAISTA

 • ARKISTO

 • Avoimet Kylät -päivän infoillat

  Avoimet Kylät -päivää vietetään 9.6.2018. Varsinais-Suomen kylät ovat olleet innokkuudessaan kärkikastia Suomessa, viime vuonna mukaan lähti peräti 55 kylää. Valtakunnallisesti päivä on järjestyksessään neljäs, Varsinais-Suomessa päivää vietetään jo viidettä kertaa. Järjestämme tammi-helmikuun aikana infoiltoja päivästä kiinnostuneille kylille. Paikat ja ajat löytyvät viestin lopussa olevasta linkistä.

  Infoillan aikana tutustutaan esimerkkeihin aiempien vuosien tapahtumista kylillä ja ideoidaan yhdessä tämän vuoden ohjelmaa ja päivän yhteismarkkinointia. Ilta on tarkoitettu sekä niille kylille, jotka ovat olleet mukana jo aiempina vuosina, että niille kylille, jotka pohtivat ensimmäistä kertaa osallistumista tapahtumaan. Info -iltaan osallistuminen ei sido mihinkään, vaan ilmoittautuminen Avoimet Kylät -päivään tehdään erikseen, 26.3. mennessä.

  Avoimet Kylät -päivän infoillat2018

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>